Altay Beşiktaş Maçı / Zrpyosh3tafk4m : Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . N1mliujvrj 1mm
N1mliujvrj 1mm from cdn.sporx.com
Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. 1s9qtjtq8ip7em
1s9qtjtq8ip7em from foto.haberler.com
Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı .

Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. 3uksb9zywh1aam
3uksb9zywh1aam from img.fanatik.com.tr
Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu .

Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan beşiktaş, . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı .

Altay Beşiktaş Maçı / Zrpyosh3tafk4m : Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .. Beşiktaş'ta miralem pjanic ile oğuzhan özyakup'un ardından sakat futbolcu sayısı . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hafta ilk maçında altay sahasında beşiktaş ile karşı karşıya geldi.